Descargar EBOOK Introduccio a l estilística llatina autor JORDI AVILES ZAPATER gratis online


Descargar EBOOK Introduccio a l estilística llatina autor JORDI AVILES ZAPATER gratis online Título Del Libro: Introduccio a l estilística llatina
ISBN 13: 9788447536849
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: JORDI AVILES ZAPATER
El editor: UNIV DE BARCELONA
El tamaño del archivo: 879 Kb

Read full description of the books:A l’antiguitat, la creació d’una obra literària requeria una planificació acurada del tema i del desenvolupament de les parts, i exigia una revisió constant del resultat (la feixuga labor limae), només així es podia obtenir l’aplaudiment del lector i el vistiplau de la crítica. Conèixer els recursos que empraven els autors és, doncs, un requisit indispensable per aprofundir en l’estudi de la seva obra i, en aquest sentit, la Introducció a l’estilística llatina és una eina útil per analitzar estilísticament els textos en vers. Concebut com un manual descriptiu i eminentment pràctic, aquest llibre examina tots els aspectes formals que un poeta llatí tenia en compte a l’hora de compondre una obra: la tria del mot escaient, l’ordre de les paraules en la frase i el vers, la simplicitat o el conceptisme en l’expressió, la sonoritat del discurs, l’estructura del poema... Amb aquesta Introducció, ens proposem que el lector, alhora que analitza els textos clàssics, descobreixi la dificultat que comportava la creació literària en el món romà i en valori els fruits.


El autor es JORDI AVILES ZAPATER escribió un interesante libro titulado Introduccio a l estilística llatina. El libro de la publicó la editorial UNIV DE BARCELONA, y en este momento por el libro de Introduccio a l estilística llatina PDF ISBN (9788447536849) es necesario pagar 19.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Introduccio a l estilística llatina EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JORDI AVILES ZAPATER, que te pueden gustar, igual que el libro de Introduccio a l estilística llatina EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Introduccio a l estilística llatina EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Introduccio a l estilística llatina PDF
Descargar en EPUB Introduccio a l estilística llatina EPUB
Descargar en DOC Introduccio a l estilística llatina DOC
Descargar en TXT Introduccio a l estilística llatina TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Introduccio a l estilística llatina


Alvaro

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Marc

Interesante y небанальный la trama

Elena

completa mierda

Carlos

es simplemente increíble libro!

Sofia

Simplemente un libro estupendo)
Añadir comentario
Descargar EBOOK Introduccio a l estilística llatina autor JORDI AVILES ZAPATER gratis online

PDF: introduccio-a-l-estilstica-llatina.pdf Introduccio a l estilística llatina PDF
EPUB: introduccio-a-l-estilstica-llatina.epub Introduccio a l estilística llatina EPUB
DOC: introduccio-a-l-estilstica-llatina.doc Introduccio a l estilística llatina DOC
TXT: introduccio-a-l-estilstica-llatina.txt Introduccio a l estilística llatina TXT